lørdag 14. september 2013

Bacon bomb / Fylt kjøttpudding


Fylt kjøttpudding pakket i bacon kalles ofte for bacon bomb.., og man fyller med det man har tro på og/eller liker.

Bbq-marinade, bbq-krydder, jalapeno, hakket løk og revet ost. 



Kjøttdeig trykkes flat og får en runde med krydder.



Bbq-saus, løk og jalapeno.



Osten legges på.



Rulles sammen.



Kjøttpuddingen pakkes i "flettet" bacon og grilles indirekte ved ca. 200 grader, gjerne med litt røyk.
Fletting av bacon vises i kategorien "Flettet bacon rundt noe godt".



Grilles til en kjernetemperatur i overkant av 72 grader.



Hmm...



Joda :-)




.

2 kommentarer:

  1. Sitter her med en infeksjon i magen, og beskjed om å bare spise flytende mat - blir nesten tortur å se bildene dine, for det der så godt ut. Nom-nom-nom.

    Ser av det siste du har lagt ut, at du bruker Monolithen mye nå (er kanskje bare på det du legger ut..)? Du er fornøyd med den? Du har vel ikke gått helt bort fra Weberne?

    SvarSlett
  2. Takk for det :-)

    Det har blitt endel blogger med Monolithen, men har absolutt ikke satt bort Weberne, de utfyller hverandre perfekt.

    God bedring.

    SvarSlett